Android 14

Tips till Samsung: Nyheterna i fotoredigeraren

Samsung har fräschat upp fotoredigeraren. Här hjälper vi dig att hitta nyheterna.

Appen för fotoredigering har fått sig en rejäl omgörning. Det första du märker är att menyerna har stuvats om. När du först öppnar en bild är den i läget för att transformera bilder, där du hittar både alternativet för att räta upp bilden och för perspektiv.

Annars är den viktigaste nya funktionen att det nu går att både ångra och göra om funktioner som transformationer, filter och toner. På så sätt blir det mycket lättare att prova sig fram med effekter du tycker om.

Andra mindre uppdateringar är att du har flera bakgrunder att välja på om du lägger till text till en bild, och att du kan använda ritverktygen för att förbättra stickers som du har gjort.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på nya funktioner till Samsungs mobiler.