Gammal mot ny

Hur bra är kameran i Iphone 11 Pro jämfört med Iphone 15 Pro?

Iphone 11 Pro och Iphone 15 Pro

Vi har jämfört Iphone 11 Pro med en Iphone 15 Pro för att se hur mycket bättre den nya mobilen är jämfört med en äldre och billigare.

Iphone 15 Pro har utan tvivel bättre kameror på pappret. Större sensor, bättre upplösning, men viktigast här är att Iphone 11 Pro har nattläge, det introducerades just i den modellen. Vid enkla förhållanden i dagsljus kan det vara svårt att skilja bilder från de båda telefonerna åt, men när jag tar exempelvis nattbilder eller bilder med porträttläget är det tydligt vilken som är bäst. Det är alltid Iphone 15 Pro, så klart. 

Precis som när det gäller prestandan är dock skillnaden ofta ganska marginell och det är tydligt att Iphone 11 Pro ger betydligt mer per krona än vad du får när du lägger tre gånger så mycket pengar på en Iphone 15 Pro.

Det här är ett utdrag ur en artikel som tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. hela artikeln hittar du här.