Budget eller ny variant

Gäckande ny smartklocka från Oneplus

Oneplus Watch 2
Oneplus Watch 2

Det har dykt upp certifieringar för en ny smartklocka från Oneplus, men frågan är vad det handlar om.

Publicerad Uppdaterad

För några månader sedan lanserade Oneplus smartklockan Watch 2, vilken blev något av en upprättelse efter deras första försök. 

Nu har det dock dykt upp ytterligare en smartklocka på olika certifieringssajter av en modell som Oneplus inte har sagt något om. Det är extremt lite som är känt om den nya klockan, vilket har väckt en hel del spekulationer om vad Oneplus har på gång. 

Den nya klockan har modellbeteckningen OPWWE234 vilket kan jämföras med OPWWE234 för Oneplus Watch 2, vilket kan betyda att det handlar om en mindre uppdatering. Enheten har dessutom ett batteri på 500 mAh, vilket är likadant som Watch 2. 

Det har spekulerats i att det skulle handla om en Oneplus Watch 3, men det är föga troligt - dels för att Watch 2 lanserades i år, och dels för att tidigare läckor har gjort gällande att Watch 3 har blivit försenad. Att enheten dyker upp på certifieringssajter brukar innebära att en lansering inte är speciellt långt bort. 

En troligare teori är att det handlar om en ny variant av Watch 2 med lätt uppdaterad teknik som ersätter den befintliga Watch 2-modellen, eller att det handlar om en budgetversion av Watch 2.