I eller på öronen

Marshall lanserar Major V och Minor IV

Marshalls senaste lansering är två av deras klassiska lurar i nya versioner.

Publicerad Uppdaterad

On Ear-lurarna Marshall Major gissar vi är Marshalls bästsäljare, i alla fall är det de man oftast ser folk ha på sig. I Marshall Major V har man enligt företaget gått igenom varje detalj i ljud och design och vid behov förbättrat. De vikbara lurarna har nu fått en batteritid på hela 100 timmar. Den inbyggda mikrofonen har förbättrats för att ge bättre talkvalitet och minska vindbruset. M-knappen är nu programmerbar, som standard ger den Spotify Tap, men du kan även använda den för att aktivera röstassistenten eller växla mellan equalizer-inställningar.

För true wireless-lurarna Marshall Minor IV framhäver man att man förbättrat passformen så att lurarna ska vara bekväma att ha på sig en hel dag, samt att du via Marshalls app kan anpassa ljudet och funktionerna. Föregångarna Marshall Minor III var enligt vår mening Marshalls hittills mest lyckade True Wireless-headset.

Bägge headseten finns att köpa från den 23 april. Marshall Minor IV kostar 1500 kronor medan Marshall Major V kostar 1700 kronor.