Reklammaterial har läckt

Oneplus bekräftar Oneplus Nord 4 – dyker upp på bild

Drygt två veckor före presentationen läcker reklammaterial om Oneplus nya Nord-modell.

Publicerad Uppdaterad

Den 16 juli kommer Oneplus att hålla ett lanseringsevenemang där man förväntas presentera modellen Oneplus Nord 4. Redan nu har det dock dykt upp en promotionbild som visar en mobil som visar upp en del likheter med Googles äldre Pixel-mobiler med delad färgsättning. 

Bilden visar upp en relativt kantig design med dubbla kameror på baksidan och OnePlus klassiska reglage på vänster kant, samt ett hål i skärmen för en 16 MP frontkamera. Dessutom är nästan hela telefonen gjord i metall.

Kamerorna på baksidan sägs enligt ryktena vara en primär kamera på 50 MP som kompletteras av en 8 MP ultravidvinkelkamera. 

Samtidigt går Oneplus själva ut med information om vilka produkter laneringen den 16 juli handlar om. Vi får även se en stiliserad bild med konturerna av de produkter som ska presenteras. 

Produkterna är Oneplus Nord 4, som enligt Oneplus själva är den första telefonen i metall som ändå har stöd för 5G, något som är en teknisk utmaning. Det är även Oneplus Pad 2, en ny surfplatta. Det är hörlurarna Nord Buds 3 Pro som ska ha lågprisprofil och vara prisvärda samt sist en lättare Wear OS-klocka kallad Oneplus Watch 2R.