Läckt bild

“Så laddas Samsung Galaxy Ring”

Samsung Galaxy Ring, Samsungs första smartring, väntas lanseras den 10 juli, och trots att ringen visats upp så har vi ännu inte alla detaljer kring vad den kan och hur den kommer fungera. En läcka avslöjar nu inför lanseringen hur ringen laddas.

Ett etui liknande laddare till headset, det hävdar en ny bildläcka är sättet som Galaxy Ring laddas på. Det är läckaren Ice Universe, som tidigare ofta kommit mer korrekta uppgifter, som postat bilden. 

Ringen placeras i en hållare i mitten för laddning och eftersom ringen kommer i ett antal olika storlekar så kan etuiet eventuellt även det komma i anpassade storlekar eller i en form som kan ladda alla ringens olika storlekar.

Konkurrenten Oura har en fast laddare som ansluts direkt till eluttaget via usb-kabel och den kommer i samma 8 storlekar som ringen i sig och kan bara ladda den storlek på ring som den är gjord för. 

Samsung har ännu inte bekräftat när nästa stora lansering ska äga rum, men flertalet uppgifter pekar på att det blir den 10 juli i Paris och att bolaget då släpper Galaxy Ring, Galaxy Z fold 6 och Flip 6, Gataxy Watch 7-serien och ett headset.