Samsungs nya headset

Här är Samsung Galaxy Buds 3-serien – fått ny design och AI

Med Galaxy Buds 3-serien har Samsung förnyat utseendet på sina hörlurar och de ser nu mer traditionella ut, med ett klassiskt skaft. Designen tar dock ut svängarna och inkluderar både transparenta delar och lysdioder på skaftet. 

Publicerad Uppdaterad

Huvudnumret i Galaxy Buds 3 är översättningen med hjälp av AI. Det gör att du till exempel kan lyssna på en föreläsning på ett språk du inte förstår och få översättningen direkt i dina öron. Det här betyder att Galaxy AI jobbar men att du kan behålla uppmärksamheten på den som pratar och inte behöver stirra på mobilens skärm. 

Givetvis säger Samsung även att Galaxy Buds 3 och Buds 3 Pro är förstklassiga på musik och samtal när det gäller ljud också. De har personaliserat ljud som kan anpassas till dig och det finns adaptiv equaliser och brusreducering. Du kan alltså låta brusreduceringen anpassas efter omgivningens ljud så den förändras när du går förbi en byggarbetsplats, för att nämna något. Vidare kan lurarna höra om någon pratar eller om det till exempel ljuder en siren du behöver höra och ändra brusreducering och volym efter det. 

Du kan styra lurarna genom att nypa på dom eller att svepa utmed skaftet. Det är endast Buds 3 Pro som har lysdioder i skaftet, det saknas på Buds 3-modellen. 

Båda hörlurarna finns för förbeställning idag och börjar säljas den 24juli.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro och Buds 3

Högtalarelement: Dubbla, 10,5 mm dynamic och 6,1 mm planar (Buds 3 Pro), Enkel 11 mm dynamic driver (Buds 3)
Mikrofoner: 3 Ljudkvalitet: UHQ (Ultra High Quality) kräver Galaxy enhet med One UI 6.1.1 eller senare . 24-bitars ljud kräver Galaxy-enhet med One UI 4 eller senare
Övrigt: Röstupptagningssensor, IP57, aktiv brusreducering
Pris: 2990 kr (Buds 3 Pro), 1990 kr (Buds 3)