Reminder

Tips: Nyheterna i Samsungs påminnelse-app

Samsungs påminnelse-app Reminder har med senaste uppdateringen fått flera nya funktioner som är värda att kolla upp.

Appen Reminder, Samsungs app för att göra-listor har fått sig en uppfräschning. Huvudlistvyn har omdesignats så att du ser dina påminnelser ordnade efter datum. Om det är en bild eller länk i påminnelsen har layouten förbättrats. I överkant kan du välja mellan olika kategorier.

En nyhet är kategorin plats för påminnelser. När du angett en plats för en påminnelse får du en avisering när du kommer till den platsen. Du kan också ställa in så du får påminnelsen när du lämnar platsen. Du kan ange en noggrannhet på platsen från 100 meter till 2 kilometer. För att det här ska funka måste appen ha tillgång till platsbehörighet alltid, inte bara när den används.

Ytterligare nyheter är att du kan skapa en påminnelse för en hel dag där du anger vilken tid du vill bli påmind, och du kan ta en bild med kameran direkt från reminder-appen om du vill ha en bild till påminnelsen. Som tidigare nämnt finns också påminnelserna integrerade i Samsungs kalenderapp.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på nya funktioner till Samsungs mobiler.