Presenterade innan lanseringen

Samsung Galaxy Z Fold 6 och Flip 6 officiella på Samsungs webbplats redan nu 

Bilder på de kommande flaggskeppen har av misstag postats på en av Samsungs nationella webbplatser och bilderna bekräftar mycket av rykten som florerat.

Samsung har ännu inte bjudit in till lanseringen där vi förväntar oss officiell lansering av Galaxy Ring, en ny Galaxy Watch 7-familj och de vikbara telefonerna Samsung Galaxy Z Flip 6 och Fold 6. Envisa rykten gör dock gällande att lanseringen sker den 10 juli i Paris, ett par veckor innan OS inleds där.   Det är alltså en dryg månad kvar till dess, men redan nu har någon på Samsung av misstag postat bilder på telefonerna. De bilderna bekräftar rykten som cirkulerat, att telefonerna får en mer kantig design än tidigare, mer lik nuvarande Samsung Galaxy S24 Ultra  som släpptes tidigare i år.

Bilderna som publicerats på webbplatsen för Samsung Kazakstan och snabbt snappades upp av besökare där avslöjar även att telefonerna, föga överraskande, släpps med Galaxy AI, precis som S24-serien. Även nuvarande Galaxy Z Flip 5 och Fold 5 har ju sedan de lanserades förra sommaren fått uppdateringar för att dra nytta av de tjänster som inkluderas i Galaxy AI, som bildredigering, direktöversättning och annat. 

Samsung Unpacked väntas den 10 juli i Paris.