I sista minuten

Stor läcka avslöjar tre Pixel 9-modeller

Både bilder och information angående de kommande modellerna.

Publicerad Uppdaterad

Google kommer att visa upp sina nya Pixel 9-mobiler i på evenemanget Google I/O som bara är några timmar bort, men läckor gör sitt bästa för att presentera modellerna redan nu.

Informationen är publicerad av Rozetked och sägs visa upp de tre modellerna Pixel 9, Pixel 9 Pro och Pixel 9 XL. Enligt specifikationerna kommer basmodellen att ha en skärm på 6,24 tum, Pro-modellen 6,34 tum och XL-modellen 6,73 tum. Pixel 9 och Pixel 9 Pro sägs ha samma fysiska storlek, men att basmodellen kommer att ha tjockare ramar, vilket förklarar att Pro-modellen kan ha större skärm. Alla tre skärmarna ska vara av amoled-typ med stöd för 120 Hz bilduppdatering.

Alla tre modellerna använder en Tensor G4-processor, och modellerna som visas har minnes-/lagringskonfigurationen 12/128 gigabyte för basmodellen, samt 16/128 gigabyte för Pro och XL-modellerna. Troligtvis kommer det även att presenteras konfigurationer med mer lagringsutrymme.

Kompletta och tillika officiella specifikationer om telefonerna lanseras nu kommer troligen att presenteras på Google I/O som inleds ikväll klockan 19.00 svensk tid, och vi kommer givetvis att rapportera. Uppdatering: Inga Pixel 9-mobiler visades.