.

Senaste testet

.

 • En ny kandidat dyker upp

  Intel har tidigare målats ut som möjlig ensam ersättare när det gäller uppdraget som leverantör av modemchipp till Iphone, som sägs vilja göra sig mindre beroende av chippjätten Qualcomm. Men nu kommer nya uppgifter som tyder på att även taiwanesiska Mediatek skulle kunna vara aktuella för uppdraget.

  27 dec 2017 - 14:28
 • Fel fast åt rätt håll

  Använder man sin Iphone för att hålla koll på hur många steg man tar per dag, så finns risken (eller chansen, om man vill tolka det så) att man faktiskt tagit avsevärt fler steg än vad telefonen visar. Det framkommer i en studie som forskare vid universitetet i British Columbia i Kanada låtit genomföra.

  7 dec 2017 - 15:29
 • Buggigt värre

  IOS 11 får nog anses vara en av de buggigare versioner av Apples mobila operativsystem som släppts. Och nätt och jämt har Apple hunnit åtgärda autocorrect-buggen som förvandlade ”I” till ”A[?]” innan det nu kommer uppgifter om ytterligare en liknande bugg.

  28 nov 2017 - 08:28

Senaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!