.

Senaste testet

 • Egentligen är det inte mycket som är sämre på P Smart än på Huaweis telefoner för 1500 kronor mer.

.

 • Reklambilder avslöjar

  För en tid sedan dök en bild upp som påstods föreställa Xiaomis kommande telefonmodell Mi Mix 2s. Enheten på bilden hade en designmässigt föga smickrande sensorpanel för selfiekameran, men som tur är så vittnar färska reklambilder om att det handlade om en fejk.

  20 mar 2018 - 07:50
 • Xiaomi tycks hoppa på trendtåget

  Det är inte alltför långt kvar till dess att Xioamis nya enhet Mi Mix 2s offentliggörs. Och även om vi fått en del förhandsuppgifter om vad som döljer sig under skalet, så är det först nu som det dykt upp indikationer på de yttre attributen. Och av allt att döma får enheten en så kallad flärp, fast i ena hörnet av skärmens ovansida, istället för på mitten.

  9 mar 2018 - 16:00
 • Styrelseordföranden bekräftar

  Det har cirkulerat mängder av uppgifter kring huruvida den kinesiska elektronikjätten Xiaomi ska lansera sina telefoner i USA eller inte. Men de spekulationerna kan nu upphöra. Enligt företagets styrelseordförande Lei Jun planerar man nämligen ett intåg på den amerikanska mobilmarknaden, antingen sent i år eller tidigt under 2019.

  6 mar 2018 - 15:09

Senaste kommentarerna

Senaste apparna

 • Spekulationer om AI-högtalare igång

  Det blir allt vanligare att techjättar sluter avtal med varandra, inte minst för att undvika stämningar av olika slag hit och dit. Senast i raden av sådana uppgörelser är ett samarbete mellan Microsoft och Xiaomi, som nu aviserat att man tänker samarbete på ett djupare plan när det rör utvecklingen av AI-baserade tjänster och produkter. Och nu har spekulationer om att de två har en gemensam AI-högtalare på gång tagit fart efter tillkännagivandet.

  26 feb 2018 - 08:59
 • Gartner rapporterar fjärde kvartalet 2017

  Samsung är större än Apple på smartphones, men det är bara Huawei och Xiaomi som har ökande smartphoneförsäljning. Marknaden som helhet minskar jämfört med förra året. Det visar nya siffror från analysfirman Gartner.

  22 feb 2018 - 10:51
 • Tar nästa steg

  Vi testade nyligen Xiaomis Mi Mix 2 och nu ser det ut att komma en uppdaterad version lagom till den stora mobilmässan i Barcelona i slutet av februari.

  13 feb 2018 - 11:46

Senaste testet

Senaste apptestet

Senaste jämförande test

 • Uppdaterad innovatör

  Föregångaren var innovativ, men när man nu gör en uppföljare har vi högre krav.

  30 jan 2018 - 11:51
 • Kampen om jättemarknaden

  Det råder en hård kamp mellan mobiltillverkarna när det kommer till den enorma indiska marknaden. Och efter att ha varit den tidigare solklara ledaren i landet får Samsung nu se sig utmanade av kinesiska Xiaomi, som enligt vissa analytiker redan hunnit förbi.

  25 jan 2018 - 14:53
 • Ligger bakom 7 av 10 telefoner på listan

  Kloner av populära mobiltelefoner är dessvärre ett ganska utbrett fenomen här i världen. Och det är Samsungs telefoner som står högst i kurs bland klontillverkarna. Det visar färska siffror från benchmarkingsajten Antutu.

  23 jan 2018 - 14:49

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!