.

Senaste testet

 • Samsung har gjort en mycket diskret uppdatering av sin toppmodell samtidigt som man faktiskt åtgärdat allt som gjorde att jag hade svårt att bli vän med föregångaren.

 • Även rika länder har dålig uppkoppling

  Facebook Lite – det vill säga den avskalade och resurssnålare varianten av Facebooks mobil-app – var ursprungligen ämnad för så kallade utvecklingsmarknader. Men nu har appen släppts i ett flertal i-länder, då Facebook konstaterat att även rika länder lider av dålig uppkoppling här och var.

  16 mar 2018 - 09:11
 • Sony MP-CD1

  En projektor du kan ha med dig och ansluta till såväl Iphone som Android har Sony just lanserat.

  15 mar 2018 - 10:24
 • Bekräftas av talesperson

  Har Spotify en egen AI-assistent på gång? Nja, nu ska vi kanske inte dra alltför stora växlar på saken. Men att den svenska streamingjätten åtminstone testar en egenutvecklad röststyrning av tjänsten, det har Spotify nu bekräftat.

  15 mar 2018 - 08:29

.

Senaste kommentarerna

Senaste apparna

 • Consumer Reports uppdaterar listan

  Den inflytelserika amerikanska konsumentorganisationen Consumers Union har uppdaterat listan över de bästa smartphone-kamerorna i världen i sin tidskrift Consumer Reports. Och det är Apples Iphone X som toppar listan.

  1 mar 2018 - 09:32
 • Trots hårda kritiken mot omdesignen

  Många befintliga Snapchat-användare har mer eller mindre rasat mot den omdesign av tjänsten som nyligen genomfördes, för att göra appen enklare att förstå sig på. Men omdesignen var förmodligen ingen jättedum idé, trots allt. För appen laddas nu ner som aldrig tidigare.

  28 feb 2018 - 09:12
 • Uppgifter från källor med insyn

  IOS 11 skulle vara svårare att knäcka än tidigare operativsystem från Apple. Men den israeliska säkerhetsfirman Cellebrite påstås nu ha lyckats även med den saken.

  27 feb 2018 - 08:58

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!